Opleidingen tab

Cursusaanbod

Waarom kiezen om bij Total Beauty een cursus te volgen?

- Kleine groepjes van maximaal 4 cursisten zodat u verzekerd bent van alle aandacht.
- U wordt getraind door 1 van onze ervaren docentes.
- Na het volgen van een cursus staat Total Beauty garant voor alle ondersteuning die u nodig heeft bij problemen waar u in de praktijk tegenaan kunt lopen.
- Total Beauty is officieel distribiteur van Neicha wimperextension producten en is aanwezig bij alle belangrijke beurzen en evenementen wereldwijd om zo op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen in ons prachtige vak.

11

Wimperextensions worden 1 voor 1 door middel van een speciale anti allergene lijm op de echte wimpers geplakt. De methode is absoluut onschadelijk voor de eigen wimpers.
De eerste 24 uur na de bahandeling mogen de wimpers niet nat worden, zo kan de lijm extra goed drogen. De eerste 48 uur uw gezicht niet stomen, douchen mag natuurlijk wel. Gebruik geen make-up op oliebasis. make-up zonder olie is verkrijgbaar bij ons in de Salon. Gebruik geen krultang of ga aan de wimpers trekken, u mag de wimpers borstelen met het speciale borsteltje wat wij u meegeven na uw eerste behandeling.
Nee, de wimperextensions brengen geen schade aan uw eigen wimpers, mits deze op een juiste manier zijn aangebracht en de nazorg maatregelen zorgvuldig worden opgevolgt.
De behandeling is absoluut pijnloos, er wordt zeer zorgvuldig met uw eigen wimpers gewerkt. Het zetten duurt gemiddeld 1 tot anderhalf. Bij het zetten van een nieuwe set worden er gemiddeld 70 tot 90 extensions per oog wordt aangebracht.
De lijm voor wimperextensions bevat geen verontreinigde stoffen zoals formaldehyde maar is anti allergie en irritatie.

 Voordelen

– Natuurlijke uitstraling 24 uur per dag.

– Mascara vanaf nu geheel overbodig.

– Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.

– U voelt en ziet de extensions niet zitten.

– Bestand tegen water, zon en zee.

– Blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten .