Wimper extensions tab

Wimperextensions

Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions één voor één aan op en tussen de natuurlijke wimpers aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, gemakkelijk aan te brengen en blijven net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers.

Total Beauty Alkmaar richt zich volledig op het zetten van wimper extensions volgens de “one by one” techniek en maakt daarbij alleen gebruik van de beste kwaliteit wimpers (O’Clair & Neisha).

De voordelen van de ‘one by one’-techniek voor wimperextensions is dat de extensions er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten: 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en je bespaart ‘s ochtends tijd.

Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd, waardoor de kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook heel dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijken wij samen met jou welke wimpers het best geschikt zijn.

Tijdens de eerste behandeling worden, afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimpers, 70 tot 90 extensions per oog aangebracht. Een behandeling voor een nieuwe set wimpers duurt gemiddeld één tot anderhalf uur. De wimpers blijven 6 tot 8 weken zitten.

Door de natuurlijke cyclus van de wimpers is het noodzakelijk om tussen 2 tot 4 weken terug te komen voor een nabehandeling. Gedurende deze nabehandeling worden de losse wimpers verwijderd en worden nieuwe extensions geplaatst op de lege plekken

Wimperextensions worden 1 voor 1 door middel van een speciale anti allergene lijm op de echte wimpers geplakt. De methode is absoluut onschadelijk voor de eigen wimpers.
De eerste 24 uur na de bahandeling mogen de wimpers niet nat worden, zo kan de lijm extra goed drogen. De eerste 48 uur uw gezicht niet stomen, douchen mag natuurlijk wel. Gebruik geen make-up op oliebasis. make-up zonder olie is verkrijgbaar bij ons in de Salon. Gebruik geen krultang of ga aan de wimpers trekken, u mag de wimpers borstelen met het speciale borsteltje wat wij u meegeven na uw eerste behandeling.
Nee, de wimperextensions brengen geen schade aan uw eigen wimpers, mits deze op een juiste manier zijn aangebracht en de nazorg maatregelen zorgvuldig worden opgevolgt.
De behandeling is absoluut pijnloos, er wordt zeer zorgvuldig met uw eigen wimpers gewerkt. Het zetten duurt gemiddeld 1 tot anderhalf. Bij het zetten van een nieuwe set worden er gemiddeld 70 tot 90 extensions per oog wordt aangebracht.
De lijm voor wimperextensions bevat geen verontreinigde stoffen zoals formaldehyde maar is anti allergie en irritatie.

 Voordelen

– Natuurlijke uitstraling 24 uur per dag.

– Mascara vanaf nu geheel overbodig.

– Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.

– U voelt en ziet de extensions niet zitten.

– Bestand tegen water, zon en zee.

– Blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten .